Vi gør det nemt for dig at købe tøj på nettet

Forestil dig, hvor befriende det ville være, hvis du aldrig mere skulle føle dig forkert i din egen krop, når du prøver nyt tøj.

Hvis du ikke længere behøver at bruge tid på at forelske dig i en bluse, som alligevel bare skuffer dig, når du prøver den. Den strammer alle de forkerte steder og gør ikke noget godt for din krop. Du føler dig begrænset og ville ønske, at der var flere muligheder for at finde tøj, der passer dig.

Forestil dig så, hvor nemt det ville være, hvis du ikke længere behøver at prøve 12 par bukser for at finde et par, der sidder bare nogenlunde på dig. Ikke perfekt, men kun nogenlunde.

Det lyder sikkert fuldstændig urealistisk i dine ører. Men det er det faktisk ikke. Du skal bare købe tøj et sted, der forhandler tøj, der er nøje udvalgt til dig i stedet for til en yngre målgruppe. Et sted der har 15 års erfaring i at sælge tøj til den modne kvindekrop og aldrig går på kompromis med pasformen.

Sådan et sted er vi. Alt vores tøj er nøje udvalgt til at passe din modne kvindekrop, så du kun skal tænke på, hvad du bedst kan lide— ikke hvordan det sidder på dig.

Når du køber tøj hos os, slipper du for at blive skuffet, når du ser dig selv i spejlet. I stedet bliver du glad og synes, at blusen sidder helt perfekt. Den hverken strammer eller generer, - derimod fremhæver den alt det smukke ved din krop. Det ser faktisk næsten ud som om, at blusen er skræddersyet til dig.

Selv de smarte jeans, som du ikke plejer at kunne passe, passer perfekt - og der er både plads til dine lår, knæ og lægge.

Selvom du er bleve ældre, fortjener du at kunne købe pænt tøj, der passer dig.

Vi gør det nemt for dig at købe tøj på nettet

Vælg nemt din størrelse selvom, at du handler på nettet

Vi har individuelle størrelsesguides på alt vores tøj, som viser tøjets præcise mål i hver størrelse.

Så kan du nemt vælge størrelse ved at sammenligne målene i størrelsesguiden med noget tilsvarende tøj, du godt kan lide at have på.

Lær at bruge størrelsesguiden
Send nemt din ordre retur og få pengene tilbage

Vi sender alle ordrer i smarte genluksposer, som du kan åbne og lukke igen, og vedlægger også en returlabel, som du kan bruge som frimærke.

Så behøver du hverken tænke på embellage eller porto, hvis du skulle få brug for at sende noget retur.

★★★★★ 6.614 5-stjernede anmeldelser

Få personlig vejledning i Hadsten og Middelfart

Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt for dig, at købe nyt tøj på nettet. Men du er også meget velkommen i vores showroom i Hadsten eller i vores Gårdbutik i Middelfart.

Vi ligger hverken på gågaden eller i et center, så der kommer ikke folk ind fra gaden. Det betyder, at vi kan dedikere meget mere tid til dig end andre butikker - og derfor kan vi give dig endnu mere personlig hjælp og vejledning til din garderobe. Vi vil altid gerne hjælpe med at klæde dig på fra top til tå, så du kommer til at ligne en million!