Du kan nemt vælge din størrelse - hver gang

Forestil dig, at alt dit tøj sidder som om, at det var skræddersyet til dig. Og endnu bedre; at det hele er købt uden, at du skal bruge tid på ombytninger eller returneringer.

Det lyder urealistisk, men det er faktisk super nemt. Det eneste du skal gøre er at vælge størrelse ved hjælp af vores størrelsesguide.

Du kan ikke bare vælge den samme størrelse som vanligt

Du kan nemlig ikke stole på, at du altid skal bruge den samme størrelse, som du allerede har i skabet. To bluser eller to bukser i samme størrelse har ikke nødvendigvis samme mål — heller ikke selvom, at de er fra samme mærke.

Vi måler alt vores tøj op i hånden

Derfor måler vi alt vores tøj op i hånden og laver individuelle størrelsesguides på alt vores tøj. Så kan du nemt vælge din størrelse ved at sammenligne dine mål med målene i guiden.

Det lyder måske besværligt, men det er det ikke. Det er faktisk dejligt befriende, da du så ikke skal bekymre dig om hvorvidt, at du får den rigtige størrelse.

Sådan finder du dine blusemål

Anneli viser dig, hvordan du finder dit blusemål. Alt du har brug for er et målebånd og en bluse, du er glad for at gå i.

Sådan finder du dine buksemål

Anneli viser dig, hvordan du finder din rigtige buksestørrelse. Grib et målebånd, og find et par bukser, du er glad for at gå i!