Persondatapolitik

Persondatapolitik

Hos Patina mode ApS går vi op i, at behandle alle vores oplysninger om dig på en sikker og fortrolig måde. Denne persondatapolitik gælder for Patina mode ApS  (“Patina”, “vi” eller “os”) og vil informere dig om, hvilke af dine personlige oplysninger der bliver gemt – hvis de bliver gemt – og behandlet, samt hvordan du kan kontrollere opbevaringen af dine oplysninger, rette i dine oplysninger samt ultimativt slette dine oplysninger. Vi deler ikke dine oplysninger med andre end, hvad der bliver beskrevet i følgende.

Indsamling af oplysninger

Hvis du lægger en ordre på vores webshop, gemmer vi følgende personlige oplysninger om dig: navn, adresse, email og telefonnummer. Dette er først og fremmest nødvendigt for, at vi kan levere dine varer til dig, men også nødvendigt ift. at kunne identificere dig senere, hvis hvis du skulle have brug for at reklamere eller andet. Derudover, når du handler hos os på webshoppen, vil dine informationer blive videregivet til www.pakkelabels.dk, som er vores fragtsystemsleverandør, og QuickPay, som er vores betalingsgateway. Dette er nødvendigt for, at vi kan modtage din betaling samt sende dine købte varer til dig. Vi gemmer informationer relevant for din ordre i fem år fra udgangen af det renskabsår, som ordren vedrører. Vi gør dette fordi, at bogføringsloven påkræver, at vi kan dokumentere vores salg i op til fem år.

Patina bruger derudover også Google Analytics til at måle og analysere på vores kunders brug af hjemmesiden. Dette gør vi for at forbedre vores webshop. Disse oplysninger kan ikke bruges til at identificere dig, da vi altid sørger for at anonymisere alle oplysninger. Du kan finde informationer om, hvordan du forhindre indsamling af denne slags oplysninger på Googles hjemmeside. Oplysningerne bliver naturligvis aldrig solgt eller på anden måde videregivet.

Ved at tilmelde dig Patinas kundeklub, giver du dit samtykke til følgende:
1) Patina bruger Klaviyo Tracking teknologien til at måle og analysere medlemmer af kundeklubbens færden på hjemmesiden. Dette vil i nogle tilfælde også blive brugt til at målrette relevant markedsføring mod kundeklubbens medlemmer.

2) Patina bruger dine personligt oplysninger (email og i nogle tilfælde navn) til at sende dig markedsføring via nyhedsbreve.

3) Patina gemmer dine oplysninger i samarbejde med Klaviyo, som er den partner vi bruger til at administrere vores nyhedsbreve.

4) Patina gemmer dataene nævnt i punkt 1 og 2 lige så længe, at du er medlem af kundeklubben. Ønsker du ikke længere at give dette samtykke, skal du melde dig ud af Patinas kundeklub og kontakte os på kundeservice@patinamode.dk

Henvendelser omkring din data

Du har altid ret til at kontakte os omkring dine data eller for at tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot kontakte os på kundeservice@patinamode.dk. Bemærk dog, at vi har ret til beholde driftsnødvendige data så som ordrehistorik, da vi er påkrævet dette jf. bogføringsloven.