... Robell-bukser

Synes du det er svært at finde ud af, hvilken Robell-buks, der passer til lige nøjagtigt din pasform? Så er du landet det rette sted.

Her på siden kan du læse om vores populære Robell-bukser - model for model. Så kan du nemlig vælge den model, du vil føle dig allerbedst tilpas i.

Model Marie: Til dig, der har en lige pasform og ønsker god rummelighed

Marie er til dig, der ønsker god rummelighed i hele din buks - både omkring din mave, dine lår, knæ og lægge. Marie er den mest løstsiddende af vores Robell-bukser. Den er til dig, der går nogenlunde lige op ned omkring hofterne - uanset om du bruger størrelse 36 eller 52. Det betyder, at der ikke er lavet ekstra god plads til dine hofter, men du får generelt en rigtig god rummelighed, så buksen aldrig strammer. Marie har lige ben og en regulær benåbning, så der er god plads omkring dine ankler. 

Model Marie har hverken lommer, lynlås, knapper eller bæltestropper. Det betyder, at INTET begrænser det helt fantastiske stræk i buksen. Der er ingen syninger, som “stopper” strækket i stoffet, og det kan derfor give sig helt utroligt godt. Derfor oplever nogle kunder også, at de skal gå en størrelse ned i model Marie.

Model Bella
Til dig, der har lidt ekstra fylde om hofterne og ønsker en smal buks

Model Bella er til dig, der ønsker en smal buks, som har lidt ekstra plads til dine hofter. Bella sidder flot til omkring dine ben, men der er lavet lidt ekstra rummelighed omkring hofterne, så den ikke strammer om dig der. Bella er den af vores Robell-bukser, der har mest plads omkring hofterne - og samtidigt har den smalle ben. Den er ikke helt tætsiddende, så den strammer aldrig, men den sidder flot til omkring dine ben.

Buksens ben bliver smallere ned mod din ankel, hvor benåbningen er smal. Du får hverken knap, lynlås eller bæltestropper, men du får både forlommer og baglommer. Og så får du selvfølgelig et helt vidunderligt godt stræk - både omkring maven og hofterne, men også omkring dine lår, knæ og lægge. Bella vil aldrig stramme eller genere det mindste.

Model Nena
Til dig, der har en lige pasform og ønsker en smal buks

Model Nena har smalle ben og en lige pasform. Det betyder, at den sidder flot til om dine ben og viser din silhuet på en smuk, feminin måde. Samtidigt får du et fantastisk stræk i model Nena - både omkring maven, hvor du får et enormt lækkert og blødt elastikbånd og omkring dine lår, knæ og lægge, hvor stoffet giver sig enormt godt. Det betyder, at Nena aldrig nogensinde strammer eller generer dig. 

Benene i model Nena bliver smallere mod din ankel, og den har en smal benåbning - dog uden at blive for smal og generende. Du får to forlommer med en smart lynlås og almindelige baglommer, og så har Nena også en fin, lille lynlåsdetalje i bunden af hvert bukseben. Super flot detalje!