Sådan får du en genvej til Seniorshoppen.dk på din iPhone / iPad

Hej 💕

Jeg er faldet over et smart lille trick, som jeg gerne vil dele med dig! 😍

Er du også lidt træt af, at du skal skrive "www.seniorshoppen.dk" hver gang, at du skal ind og kigge på vores webshop på din iPhone eller iPad?

Så se med her! Jeg har nemlig fundet ud af, hvordan du kan få en genvej til Seniorshoppen.dk på din hjemmeskærm (forside). Så smart! 😍

Så kan du få en knap til Seniorshoppen.dk, ligesom du har en knap til din mail, beskeder osv.

Se f.eks. nedenstående billede af min iPhone. Her har jeg en genvej til at komme direkte ind på vores webshop i øverste venstre hjørne. Så smart! 😍

Du skal i øvrigt ikke tage dig af mit baggrundsbillede. Det er mine brødre og mig for nogle år siden, da vi var i Djurs Sommerland 😜

Guide til at få genvejen på din iPhone/iPad

Har du ikke en iPhone / iPad men en Android telefon eller tablet, kan du læse vores guide til Android ved at trykke her.

Step 1: Åben internettet

Først skal du gå åbne internettet på din iPhone eller iPad. Det gør du ved at trykke på internet-ikonet, som er det blå kompas. Det ligger ikke nødvendigvis samme sted på din telefon eller iPad, som det gør på min. Men jeg har markeret ikonet med en rosa firkant forneden, så du kan se, hvad du skal leder efter.

Step 2: Gå ind på Seniorshoppen.dk

Når du har trykket på internet ikonet, skal du gå ind på vores webshop ved at skrive www.seniorshoppen.dk i adressefeltet aller øverst.

Step 3: Tryk på firkanten med en pil

Derefter trykker du på firkanten med en pil i, som du finder allernederst på din skærm. Den er markeret med en rosa firkant på nedenstående billede.

Step 4: Tryk på "Føj til hjemmeskærm"

Når du har trykket på firkanten med en pil i, kommer der en menu frem. Her skal du bare trykke på "Føj til hjemmeskærm", som jeg har markeret med en rosa firkant i nedenstående billede.

Step 5: Tryk på "Tilføj"

Så skal du faktisk bare trykke "Tilføj" i højre hørne, som jeg har markeret med en rosa firkant på nedenstående billede.

Færdig! Du har nu en genvej til Seniorshoppen.dk på din iPhone/iPad 😍

Jeg håber, at du kan bruge mit lille tip! :-)

Ha' en dejlig dag!
Alt det bedste,
Mathias fra Seniorshoppen