Så lækkert er det at modtage en pakke fra Seniorshoppen

Så lækkert er det at modtage en pakke fra Seniorshoppen

Det er klart, at når man handler på internettet, så er det svært at få samme type service som hvis man handler i en fysisk butik. Man får ikke nødvendigvis dårligere service ved e-handel, man får bare en anden slags service. I Seniorshoppen sætter vi en ære i at sørge for, at alle vores dejlige webshop kunder bliver glade, hver gang de modtager en pakke fra os. Ikke bare fordi, at de modtager en masse nyt lækkert tøj, men fordi, at det er en oplevelse at åbne en pakke fra Seniorshoppen.

Når du modtager en pakke fra Seniorshoppen, er alle varerne lagt pænt sammen og pakket fint ind i silkepapir. Med til de bestilte varer vedlægger vi naturligvis en følgeseddel. På følgesedlen finder du al relevant information omkring, hvordan du eventuelt ombytter eller returnerer din ordre.

Vi vedlægger altid en returpose og en adresselabel i tilfælde af, at du får brug for at returnere dit køb. På den måde kan du nemt returnere dine varer uden at skulle tænke på emballage. Så skal du ikke tænke på andet end at afsende pakken. Vi betaler også fragten såfremt du husker at kontakte os inden, at du afsender dine returvarer.

Til slut bliver alt pakket ind i de fineste rosa eller støvet grønne postposer.

Som en lille ekstra forkælelse, lægger vi også altid en lille godtepose med i pakken, så du kan smage på lidt godter, imens du prøver dit nye tøj. Så er der både lidt godt til ganen og til garderoben 💕