Mød Anna og Louise 👚

Mød Anna og Louise 👚

Undrer du dig over hvem Anna og Louise er? 😉 Det skal du slet ikke. Anna og Louise er simpelthen blot navnene på vores nye By Jeanette modeller, som jeg har glædet mig helt vildt til at vise dig!

By Jeanette er vores eget mærke, som vi selv får produceret og designet specifikt efter vores kunders ønsker. Du kender måske allerede vores By Jeanette bluser i model Sara og Emma. De har været blandt vores absolut bedst sælgende produkter længe - både på webshoppen og i vores mobile butikker. 

Derfor er jeg både stolt og glad for, at vi har udvidet vores kollektion af By Jeanette bluser til nu også at inkludere model Louise og Anna. Se dem her! 😍

Model Anna

Sød Tunika bluse fra By Jeanette - Model Anna

450,-

Se mere

Tunika bluse fra By Jeanette - Model Anna

450,-

Se mere

 

Model Louise

Med en bluse i model Louise får du samme kvalitet og pasform som model Emma og Sara. Forskellen er blot, at du her får et lidt simplere design uden læg i stoffet omkring halsen.

Model Louise er ligesom model Sara tilpasset, så du får lidt ekstra rummelighed i str. 44 til 52. Du får lidt ekstra plads til barm, mave og overarme, så du aldrig føler dig utilpas fordi, at blusen er for snæver.

Halsudskæringen er også tilpasset, så du ikke føler, at du viser for meget hals og nakke. Bluserne er med slids i siderne, så du får lidt ekstra rummelighed om maven, når du sidder ned.

 

Farverig By Jeanette bluse - Model Louise

400,-

Se mere

Flot By Jeanette bluse - Model Louise

400,-

Se mere

Nye ensfarvede bluser i model Sara

Udover at udvide med model Anna og Louise, har vi også lidt godter til dig i form af nye bluser i model Emma og Sara. Som noget helt nyt kan du nu få ensfarvede By Jeanette bluser i model Sara.

Dvs. du får den samme ekstra rummelighed i str. 44-52 som altid, den samme flotte halsudskæring med læg og den samme praktiske elastikkant i bunden - bare i ensfarvede versioner 😍

 

Ensfarvet By Jeanette bluse - Model Sara - Pink

400,-

Se mere

Ensfarvet By Jeanette bluse - Model Sara - Aquablå

400,-

Se mere

Ensfarvet By Jeanette bluse - Model Sara - Lilla

400,-

Se mere

Ensfarvet By Jeanette bluse - Model Sara - Sort

400,-

Se mere

Ensfarvet By Jeanette bluse - Model Sara - Marineblå

400,-

Se mere

Du finder mange flere By Jeanette nyheder på shoppen. Uden at afsløre for meget, kan du også finde nye By Jeanette tunikaer, sweatshirts, jakker og kjoler 😍