Guide: Sådan betaler du med MobilePay

Guide: Sådan betaler du med MobilePay

Mange af vores kunder oplever problemer med at betale online pga. den nye betalingslov, hvor man skal bekræfte sit køb med NemID. Du er måske en af dem. Men hvad du måske ikke ved er, at du faktisk kan slippe for at bekræfte dit køb med NemID, hvis du bare betaler med MobilePay. 

Derfor har vi lavet en guide til dig, der viser dig skridt for skridt, hvordan du betaler med MobilePay, når du handler på vores webshop. Hvis du er en af dem, der har problemer og synes det er svært at betale online, så følg denne guide, og du vil opleve, at det slet ikke er så besværligt, som først antaget. 

Du kan betale med MobilePay uanset, om du bestiller fra din mobiltelefon, en tablet eller din computer. Det eneste krav er, at du skal MobilePay app’en installeret på din smartphone eller tablet.

Når du bruger MobilePay til at betale med online, skal du ikke selv manuelt gå ind og skrive beløb og mobilnummer, som du måske plejer at gøre, når du skal overføre penge til børn eller børnebørn. Du får derimod tilsendt en anmodning, som du blot skal godkende.

Hvis du endnu ikke har installeret MobilePay appen på din telefon, kan du læse MobilePays egen guide til at komme i gang med MobilePay her. Du skal være opmærksom på, at første gang du betaler med MobilePay online, vil du blive bedt om at bekræfte dit betalingskort med NemID eller SMS-kode + et personligt kodeord. 

Når du først har været igennem denne bekræftelse, skal du ikke igennem det igen. Herefter er det efterfølgende super nemt at bruge MobilePay som betalingsløsning. 

Hvordan bruger jeg MobilePay? 

Når du har fundet dine ønskede produkter på vores webshop og tilføjet dem til kurven, vil kurven dukke op nederst på din skærm, som vi har vist nedenfor. Her klikker du på den sorte knap “Gå til betaling” 👇🏻 

Når du har trykket på “Gå til betaling” bliver du ledt ind til en side, hvor du skal indtaste dine kontaktoplysninger (navn, mobilnummer, adresse osv). Når du har gjort det, klikker du videre, hvor næste step er, at du skal vælge hvordan du ønsker at få din pakke leveret. Det sidste step er betalingen, og her vil vi nu forklare dig, hvordan du betaler med MobilePay.

Du kommer nu ind på en side, som ser ud som vist nedenfor👇🏻 Her er QuickPay krydset af og valgt som standard. Hvis du ønsker at betale med Dankort eller andre betalingskort, bliver du blot på QuickPay og går videre. Hvis du derimod ønsker at betale med MobilePay, skal du manuelt krydse MobilePay af. Når du har klikket og krydset MobilePay af, klikker du på den sorte knap “Fuldfør ordren” nederst.

Herefter bliver du ledt ind på nedenstående side. Her skriver du dit mobilnummer og klikker på den blå knap “Fortsæt”

Herefter åbner du din MobilePay App på din mobiltelefon eller din Ipad (eller anden tablet), og skriver din 4-cifret kode til MobilePay. 

Klik herefter på “Aktiviteter” nederst på skærmen 👇🏻 

Nu er du inde i aktiviteter, som du kan se på billedet nedenfor👇🏻 Her ligger anmodningen, som vi har sendt til dig. Dobbelttjek her, at beløb og firma ser rigtigt ud. Tryk herefter på “Godkend”.

Herefter kommer anmodningen frem, som du kan se på nedenstående billede 👇🏻 Her godkender du igen ved at “Swipe” til højre med din finger.

Når du ser et tilsvarende billede som vist nedenfor👇🏻, betyder det, at du nu har sendt dine penge, og at dit køb er gennemført. Du vil herefter blive omdirigeret til en side, der bekræfter din ordre. Hvis du både bestiller og betaler fra samme enhed, f.eks. din smartphone, går du fra MobilePay tilbage til internettet igen, hvor du så vil se en ordrebekræftelse.

Vi håber, at denne guide har hjulpet dig, og at du er blevet klogere på, hvordan du bruger MobilePay på vores side. 

Hvis du stadig oplever problemer efter at have fulgt denne guide, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Ha’ en dejlig dag! 💕  

Prøv din nye viden af på vores nyheder 😍