4 ting du skal vide om din betaling, som gør dig helt tryg, når du køber tøj på nettet

Undgå de værste fejl og misforståelser, når du køber tøj hos os

100% tilfredshed eller alle pengene tilbage - helt gratis

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på nettet. Det gælder uanset om du handler hos os eller andre. Det er dog ikke alle steder, at det er gratis for dig. Nogle webshop tager betaling for returfragten.

Hos os er det altid helt gratis at sende dine varer retur inden for 14 dage, hvis du ikke er tilfreds med dit køb - uanset årsagen. Vi vedlægger altid en forudbetalt returlabel og en returpose. Så er det nemt for dig at sende retur og helt uden økonomisk risiko. Vi refunderer dine penge til det samme kort, som du har betalt med, lige så snart, at vi får din pakke retur.

Vi refunderer også dine penge selvom, at pakken bliver væk undervejs. Du skal bare have en kvittering på, at du har sendt pakken retur.

Det eneste krav er, at varen ikke er brugt, så vi kan sælge den igen. Du må naturligvis gerne prøve tøjet.

Vi kan ikke se dine kortoplysninger, og det kan andre heller ikke

Du kan trygt handle på nettet med dit kort. Når du indtaster dine betalingsoplysninger i forbindelse med et køb hos os, kan hverken vi eller andre se dine oplysninger. NETS, som bl.a. står for Dankort i Danmark, har lavet et sikkert system, som håndterer alle dine kortoplysninger uden, at de kan blive set af andre. De kan ikke engang selv se dem - så smart er det!

Vi kan kun trække det beløb fra dit kort, som du har godkendt

Har du bestilt tøj for f.eks. 399, er det det maksimale beløb, vi kan trække fra dit kort. Det fungerer sådan, at når du betaler din ordre, godkender du faktisk bare, at vi må trække op til det beløb, du har købt for. Når vi så afsender din ordre, trækker vi pengene - ikke før.

Dine penge bliver først trukket, når vi har afsendt din ordre

Vi må i følge loven først trække pengene for dit køb, når vi har afsendt din ordre fra vores lager. Du får automatisk en e-mail fra os, når vi har pakket din ordre og afsendt den. Det er i samme step, vi trækker pengene på dit kort.